2009 m. rugpjūčio 27 d., ketvirtadienis

Winalite kompanija ir jos produkcija ''Love moon"


PIRTKI WINALITE PRODUKCIJĄ

Gauti apdovanojimai

Paskutiniaisiais metais visame pasaulyje išaugo susidomėjimas gydomosiomis neigiamai įkrautų jonų (anijonų) savybėmis ir jų panaudojimo galimybėmis sveikatos apsaugos sferoje. Anijoniniai moteriški ,,Love Moon“ serijos įklotai- tai gydomieji įklotai, turintys išskirtinai fizinį poveikį moters organizmui, yra sukurti ,, Winalite‘‘kompanijos, kaip ilgalaikių mokslinių tyrinėjimų rezultatas. Kas skiria ,,Love Moon“ serijos įklotus nuo kitų kompanijų analogiškų produktų? Tai aktyvus aukštų technologijų naudojimas jų gamyboje ir tas gydomasis efektas, kurį jie daro moters organizmui. Mums pavyko užpatentuoti du mūsų išradimus- -,,Anijoninius posluoksnius“ ir ,, Vaginito diagnostikos testą“. Vėliau aukšta mūsų kompanijos prekių kokybė ne kartą buvo pripažinta pačių įvairiausių organizacijų: Kinijos prekių kokybės įvertinimo Ekspertų Komiteto nuomone, ,,Love Moon“ serijos produktai įeina į labiausiai pasitikėjimą užsitarnavusių higieninių priemonių dešimtuką; Guandos kiniečių kompanijų patikimumo tyrimų Asociacija pavadino mūsų kompaniją ,,Pavyzdine įmone“; Kinijos vartotojų teisių gynimo asociacija pavadino ,,Winalite‘ ,, Kompanija, užsitarnaujančia vartotojų pasitikėjimą“ ir suteikė ,,Aukštos kokybės pasitikėjimą užsitarnavusio gaminio“ vardą. Tarptautinis kinų medicinos institutas pavadino mūsų gaminius ,,Geriausiu aukštos kvalifikacijos produktu“; Kinijos produkcijos kokybės kontrolės centras pripažino, kad ,,Winalite‘‘ produkcija atitinka CQGC kokybės standartą . Pagal ,, Atrankos ir pasiūlymo į pasaulinę rinką geriausio gaminio- 2006 Komitetą“, mes patenkame į geriausų Kinijos gaminių dešimtuką. Be to šis Komitetas suteikė ,, Winalite‘‘ produkcijai garbingą teisę būti ,,ekskliuzyviniu Šeštųjų Azijos Žiemos Žaidynių produktu“.
Laboratorinių tyrinėjimų ataskaitos
Liudijimas
dėl laboratorinių tyrinėjimų SGS (Honkongas).

Sertifikatai

Nacionalinis patentas higieniniams įklotams su anijoninėmis juostelėmis ( KNR), pažymėjimo numeris 705887.
Honkongo saugumo instituto licenzija ( Licenzijos numeris L 00313A).
Sertifikatas MKC 9001 ( ISO 9001): 2000 metais gauta Tarptautinės Kokybės valdybos Sistemos licenzija.

Unikali produkcija

Winalite būstinės

Griežtai laikydamiesi tarptautinės kokybės valdybos sistemos standartų 2000 metais mes gavome sertfikatą MKC9001(ISO9001): Tarptautinės Kokybės Valdybos Sistemos 2000 licenzija. Aukščiausios kvalifikacijos specialistų darbo dėka, mes padarėme tikrą protrūkį anijoninių medžagų tyrinėjimo ir panaudojimo sferoje. Mes pirmi panaudojome anijonines medžiagas moteriškų įklotų gamyboje ir gavome keletą nacionalinių patentų. Anijoninių higieninių priemonių ,,Love Moon serija rekomenduota Pasaulinės tradicinės kinų medicinos asociacijos, kaip aukštos technologijos produktas, o žymus Kinijoje Ženklinės produkcijos gamybos valdymo įvertinimo centras šią seriją pavadino ,, Pagrindiniu nauju Kinijos kosmetikos gaminiu“. Mūsų gaminio kokybė ir gaminio žinomumas- pagrindas tolimesniam pastoviam mūsų verslo vystymuisi

7 apsaugos sluoksniai

7 apsaugos sluoksniai

1-as sluoksnis- Paviršius iš ypač plonos medvilnės leidžia jums jaustis maksimaliai patogiai;

2-as sluoksnis- Unikalus anijoninis posluoksnis nuima diskomforto pojūtį mėnesinių metu;

3-as sluoksnis- Posluoksnis iš ypač minkštos medvilnės, suteikiantis jums šviežumo ir minkštumo jausmą;

4-as sluoksnis- Galingas absorbuojantysis polimeras, atsakingas už skysčio blokavimą ir sauso paviršiaus išsaugojimą;

5-as sluoksnis- Posluoksnis iš ypač minkštos medvilnės, suteikiantis jums šviežumo ir minkštumo jausmą;

6-as sluoksnis- Termostabilus sluoksnis, praleidžiantis orą, sukuriantis šviežumo ir komforto pojūtį ir neleidžiantis drėgmei liestis su jūsų kūnu;

7-as sluoksnis- Specialiai sukurta lipni juostelė, atkartojanti moters kūno linijas

Išsamus 3-io ir 5- to sluoksnių aprašymas:
Rinkoje parduodama daug prastos kokybės produkcijos. Didžioji dalis popierinių medžiagų gaminama iš perdirbtų antrinių žaliavų, tokiose medžiagose gali būti daug švino, bakterijų ir mikroorganizmų. Be to, perdirbant popierių į žaliavą dedamos tokios medžiagos kaip natrio šarmas, balinantys milteliai, dezodoruojamosios medžiagos, garlaidės, fluorescentinės medžiagos ir kiti chemikalai. Tai visos šarminės medžiagos, galinčios sukelti rimtus susirgimus.
Sveikos žmogaus odos rūgščių- šarmų balansas paprastai yra mažos rūgštinės koncentracijos ir turi pirminį imunitetą prieš bakterijas. Įprasti įklotai, kaip taisyklė, savo sudėtyje turi didelį kiekį šarminių medžiagų, kurios pažeidžia odos rūgščių- šarmų pusiausvyrą ir sudaro palankias sąlygas trichomonadų bakterijų, kurios gali pažeisti vyriškus spermatozoidus, vystymuisi. Tai gali sukelti nevaisingumą.

Išsamus 4- to sluoksnio aprašymas:
Absorbuojančioji medžiaga įklotų ,,Love Moon“ sudėtyje- aukštos kokybės polimeras. Jis nežalingas sveikatai ir aplinkai, naudojant nesiplečia ir visiškai atitinka žmogaus rūgštinį- šarminį balansą.

Dažnas įklotų keitimas padės išvengti klaidų
Dėl moters organizmo ypatybių, higieniniai įklotai tampa nepakeičiamu moterų pagalbininku, bet šis pagalbininkas gali pridaryti ir daug rūpesčių, jei neteisingai jį naudosime. Po dviejų valandų įprasto įkloto naudojimo, jo paviršiuje susidaro iki 107 bakterijų viename kvadratiniame centimete, ir tai gali pražūtingai atsiliepti moters sveikatai.
Infekcijos, atsiradusios menstruacijų metu, simptomų labai daug: padidėjusi temperatūra, išorinių lytinių organų uždegimas, niežulys, progresuojančios lytinės infekcijos ( tokios kaip vaginitas, gimdos kaklelio uždegimas, endometriozė ir t.t.), gausios išskyros, deginimas ir skausmai pilvo apačioje, pykinimas.
Taip pat gali būti pažeista ir šlapimo sistema: uretritas, cistitas, pielonefritas, dažnas šlapinimasis, šlapimo nelaikymas, skausmingas šlapinimasis. Šiuos susirgimus lydi silpnumas ir padidėjui temperatūra. Visa tai akivaizdūs užkrėtimo, gauto menstruacijų metu, požymiai, kurie gali sukelti kitas, dar rimtesnes pasėkmes.

Pagrindinės anijoninių įklotų “Love Moon“charakteristikos:

1. Įklotai suteikia sausumo ir gaivumo pojūtį, praleidžia orą ir nevaržo judesių.
Anijoniniai įklotai susideda iš trijų sluoksnių; viršutinio, absorbuojančio ir apatinio. Įkloto paviršius susideda iš ypač plonos medvilnės, kuri leidžia jums jaustis sausai ir komfortabiliai ir saugo odą nuo sąlyčio su drėgme. Pralaidus orui vidurinysis sluoksnis turi galingą absorbuojamąją medžiagą, kuri paverčia skystį į žele, panaikindama nemalonų lipnumo pojūtį. Apatinysis sluoksnis taip pat praleidžia orą, o tai leidžia vandens molekulėms dujų pavidalu lengvai garuoti į išorę; šis sluoksnis atlieka ventiliacines funkcijas, efektyviai susidoroja su nemaloniu drėgmės, atsirandančio tarp įkloto ir kūno, pojūčiu, sudarydamas sausumo ir gaivumo pojūtį.

2. Išskirtinai fizinio charakterio poveikio pagrindu pasiekiamas antibakterinis efektas ir šalinami
nemalonūs kvapai.
Į kiekvieno įkloto medvilninį paviršių įtaisyta anijoninė juostelė. Naudojimo proceso metu ji generuoja kondensuotus anijonus, kurie, vykstant fiziniams procesams, leidžia pašalinti bakterijas ir nemalonius kvapus, nesukeldami jokio šalutinio poveiko.

3. Kurdami gydomuosius įklotus mes naudojame efektyvią absorbuojančiąją medžiagą, kad jūs jaustumėtės maksimaliai patogiai.
Absorbuojamasis įklotų sluoksnis sudarytas iš efektyvios supersugeriančios medžiagos, paviršiaus, užkertančio kelią pratekėjimui; popieriaus ir kitų specialiai apdirbtų medžiagų. Kai skystis prasiskverbia iš viršutinio sluoksnio į absorbuojamąjį posluoksnį, jis čia sulaikomas, nes sugeriamasis sluoksnis neleidžia jam sunktis toliau. Jūs galite pasitikėti savimi, nebijodami pratekėjimo ir gyventi aktyviai, kaip ir esate įpratę.

4. Mūsų produkcija atitinka visas sanitarines normas ir užkerta kelią infekcijų atsiradimui.
,,Sausumas, švara ir oro prieinamumas“- tai trys pagrindiniai moters atsinaujinančios sistemos higienos principai; pats pagrindinis iš jų- žinoma, švara.
Sanitariniai reikalavimai, kuriais mes remiamės gamindami mūsų prekes:
1. Mes griežtai stebime pirminių medžiagų kokybę ir jų higienines charakteristikas.
2. Kad perdirbimo procese išvengtume žaliavos užteršimo, mes naudojame hermetines automatinio apdirbimo ir prekių pakavimo mašinas, atitinkančias visas šiuolaikines normas ir standartus.
3. Kad į pagamintą produkciją nepatektų nešvarumai ir bakterijos, supakuojame ją į hermetinę lengvai atidaromą pakuotę.

5. Įsigydami gydomuosius įklotus dovanų jūs gaunate testo juostelę kad galėtumėte diagnozuoti savo atsinaujinančios sistemos sveikatos būklę, pasitikrindamos ar moters lytinėje sistemoje nėra uždegiminių procesų.


1 komentaras: